השף משה קצ'וקי נכנס אל מטבחי בית ישראל עם ניסיון קולינרי עשיר ומגוון ורזומה מקצועי מרשים הכולל יותר מ-20 שנות ניהול של מטבחים גדולים מהמובילים והיוקרתיים בארץ ובראשם הדר דימול (סיטי טאואר). בנוסף, ניהל וניצח על ההפקה הקולינארית של אירועים גדולים ומגוונים בסדר גודל של 1000 איש ויותר, כמו חתונות, ימי עיון, כנסים מקצועיים, קונגרסים, קייטרינג ועוד, שערך במלונות ובאולמות האירועים המובילים בארץ ובחו״ל החל מבניית התפריט והזמנת חומרי הגלם, ועד אופן הגשת המנה ע"י המלצר והתאמת האירוע לאופי הקהל
השף משה גולדיס הוא מייסדם של אולמי בית ישראל ומעדניית גולדיס הידועה. האינטליגנציה הקולינרית הענפה שלו והניסיון המקצועי העשיר שצבר במהלך שנים של עיסוק אינטנסיבי בתחום הפכו את מלאכת הניהול הקולינרי שלו למלאכת מחשבת. היכולת שלו להתאים את האירוע לקהל היעד, ולהרכיב באופן אישי את התפריט המושלם בהתאם למטבח האירופאי או המזרחי באה לידי ביטוי בכל אירוע שנחגג באולמי בית ישראל והופכת את השמחה שלכם למושלמת.